Familiebedrijf in Simpelveld, Limburg

Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn, gevestigd in het Limburgse Simpelveld, is al meer dan 60 jaar een begrip in zuid-Limburg .  Opgericht in 1959 door Jo Loozen en in 1992 overgenomen door Bart Loozen. Sinds 2010 is de 3de generatie (Job Loozen) werkzaam in het bedrijf.


Door de jaren heen is het bedrijf groter geworden maar toch klein gebleven. Groter geworden omdat wij met de tijd meegaan en direct inspelen op innovaties binnen de markt. Investeringen worden gedaan omwille van onze klanten. Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn werkt met hoogwaardige materialen en de beste leveranciers. Klein gebleven omdat ons familiebedrijf slechts zeven medewerkers telt. Allen met jarenlange ervaring, waardoor vakkundig schilderwerk gegarandeerd wordt.

LANGDURIGE SAMENWERKING

Wij opereren regionaal en onze focusgebieden zijn Zuid- en Midden-Limburg. Daarnaast hebben wij ook menigmaal met plezier projecten in Noord-Limburg gerealiseerd. Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij verkiezen een lange termijn relatie boven eenmalige projecten. Omdat het familiebedrijf klein van omvang is, kunnen wij de juiste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Daarnaast staan wij voor helderheid en toegankelijkheid. Met evenveel enthousiasme gaan wij aan de slag met kleine(re) projecten, waar collega-bedrijven deze helaas vaak laten liggen.

Ons adres

Adres
Dr. Poelsplein 8

6369 AV 

Simpelveld

Telefoon
045-544 15 91

06 53 359 212

E-mail
schilder@loozen.info

PERSOONLIJK ADVIES

Tijdens een gesprek vergaren wij de informatie over de aard van de werkzaamheden. Op basis van onze bevindingen volgt een offerte die in de meeste gevallen onderbouwd is door een technisch advies van een van onze vooraanstaande verfleveranciers. Wij lichten deze offerte bij voorkeur persoonlijk toe. Wanneer een project aangenomen wordt, heeft u als opdrachtgever te maken met één projectverantwoordelijke waardoor de communicatielijnen kort blijven. Dé kracht van een kleine organisatie.


Graag maak ik met u een afspraak zodat u zelf de kracht van onze organisatie kunt ontdekken.

Afspraak maken?