Certificeringen van Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn uit omgeving Limburg

LANGDURIGE SAMENWERKING

Omdat ons schildersbedrijf gelooft in vakmanschap en wij graag willen dat dit blijft bestaan, fungeren wij als Erkend Leerbedrijf. Dit is een erkenning die toegewezen wordt door Kenniscentrum Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven, Savantis. Wij begeleiden vakmensen in spe en waarborgen als erkend leerbedrijf het schildersvak!

Naar de site van Savantis

Ons adres

Adres
Dr. Poelsplein 8

6369 AV 

Simpelveld

Telefoon
045-544 15 91

06 53 359 212

E-mail
schilder@loozen.info

Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn is AF erkend. Een officiële erkenning van Fosag die meer garandeert dan vakmanschap, een goed advies en het gebruik van de juiste verfsystemen. Wanneer u met een AF erkende organisatie in zee gaat, heeft u minimaal twee jaar garantie op uw buiten-, en minimaal vier jaar op uw binnenschilderwerk. U ontvangt voorafgaand aan de aanname een duidelijk opgestelde offerte met leveringsvoorwaarden.

Meer lezen over AF erkende bedrijven

Falch produceert onderscheidende Falch hogedrukreinigers die een optimale gevelreiniging garanderen. Wij werken met een Falch hogedrukreiniger (Falch 750 TBH). Dit is een compacte trailer die dankzij de temperatuur die het apparaat kan bereiken en de enorme druk van 500 bar geschikt is voor goed reinigingswerk.

Bekijk meer producten van Falch

De werknemers van Schildersbedrijf Jo Loozen & Zn beschikken allen over een VCA certificaat.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Naar de site van VCA

WIJ HEBBEN ALLEN EEN HOOGWERKER CERTIFICERING