Familiebedrijf Loozen & Zn

Schildersbedrijf Loozen & Zn, gevestigd in het Limburgse Simpelveld, is al bijna 55 jaar een begrip. Mijn vader, Jo Loozen, begon het bedrijf in 1959 en in 1983 versterkte ikzelf het team. Aanvankelijk als schilder en in 1988 trad ik toe tot de directie. Ik hield me destijds bezig met de bedrijfsvoering en in 1992 deed mijn vader het bedrijf geheel aan mij over.

Door de jaren heen is het bedrijf groter geworden maar toch klein gebleven. Groter geworden omdat wij met de tijd meegaan en direct inspelen op innovaties binnen de markt. Investeringen worden gedaan omwille van onze klanten. Schildersbedrijf Loozen & Zn werkt met hoogwaardige materialen en de beste leveranciers. Klein gebleven omdat onze buitendienst slechts zeven medewerkers telt. Allen met jarenlange ervaring, waardoor vakkundig schilderwerk gegarandeerd wordt.

Langdurige samenwerking

Wij opereren regionaal en onze focusgebieden zijn Zuid- en Midden-Limburg. Daarnaast hebben wij ook menigmaal met plezier projecten in Noord-Limburg gerealiseerd. Schildersbedrijf Loozen & Zn staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij verkiezen een lange termijn relatie boven eenmalige projecten. Omdat het bedrijf klein van omvang is, kunnen wij de juiste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Daarnaast staan wij voor helderheid en toegankelijkheid. Met evenveel enthousiasme gaan wij aan de slag met kleine(re) projecten, waar collega-bedrijven deze helaas vaak laten liggen.

Persoonlijk advies

Tijdens een gesprek vergaren wij de informatie over de aard van de werkzaamheden. Op basis van onze bevindingen volgt een offerte die in de meeste gevallen onderbouwd is door een technisch advies van een van onze vooraanstaande verfleveranciers. Wij lichten deze offerte bij voorkeur persoonlijk toe. Wanneer een project aangenomen wordt, heeft u als opdrachtgever te maken met één projectverantwoordelijke waardoor de communicatielijnen kort blijven. Dé kracht van een kleine organisatie.

Graag maak ik met u een afspraak zodat u zelf de kracht van onze organisatie kunt ontdekken.

Ons adres

Contactformulier